къде са тези пъпки?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки 166
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеПълен олигофрен е тоя сега да не кажеш, че и пари си му дал
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеИначе или си много зле с гумите или АБС-а ти го няма хич
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеСамо дето май си с бая повече от 30 км/ч.
Comment
-
Колко мъка има по този свят... НЕ МОГА ДА ГО ПРОУМЕЯ ПРОСТО - седят си тъпанарите без габарити и дори без аварийни, на средата на завоя и НИЩО не правят. Като гледам са двама, можеше ако нямат триъгълник да излезе оня от едната страна на завоя да маха, тъпата му жена от другата страна.Кво ли са очаквали да се случи чакайки вътре в колата?
Защо не викна КАТ?1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon
Comment
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениена зъбното колелце.Ама се откажиНе всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от Tempras Покажи съобщениеКолко мъка има по този свят... НЕ МОГА ДА ГО ПРОУМЕЯ ПРОСТО - седят си тъпанарите без габарити и дори без аварийни, на средата на завоя и НИЩО не правят. Като гледам са двама, можеше ако нямат триъгълник да излезе оня от едната страна на завоя да маха, тъпата му жена от другата страна.Кво ли са очаквали да се случи чакайки вътре в колата?
Защо не викна КАТ?Както и да е, това ще ми е обеца на ухото, колкото и да е стабилна колата, в завой се кара бавно. Не се знае на какво може да се натъкнеш в зоната на ограничена видимост.
Comment
-
Как ги преценявате само по клип?!
Според мен пък е карал с 56,8 км/час.Че тез с Волвото са малоумници - факт. Че колегата ще има вече едно наум - пак факт.
Comment
-
Добър ден, вече и аз съм в клуб 166 (ФЛ)Колата я взех почти на майтап - бях тръгнал за едни плоскости в Практикер, но се отклоних към Горубляне и ...
Та сега имам няколко въпроса:
1. Возията е малко твърдичка - общо взето като на 156-цата ми, което обезмисля минаването към по-горен клас. Дали има връзка със снеговалежа ( един колега беше писал, че зимата му возела много по-твърдо) или е от амортисьори ? Колата е под 70000км и съм почти сигурен че са реални.
2. Конзолата на ИЦС-а е със силно разлепено фолио - все едно са я потапяли не знам къде ... Това често срещано ли е или да мисля за други проблеми? Иначе целият интериор, седалките и т.н. са почти нови.
3. Може ли да се монтира Q2 на V6? (почти съм сигурен че отговорът е "да", но все пак).'05 166 V6
'98 156 2.0 TS ex ...
Comment
-
Първо, честито и безаварийно. Добре дошъл в сектата.
По въпросите:
1. Возията е много по-добра от тази на 156, може би са замръзнали тампоните от престоя навън.
2. Отлепя се сравнително често, ползвали са някакво фалшиво фолио. Има теми в раздела как се сваля и се фолира.
3. За Q2 мисля, че бившата 166-ца на колегата пинко имаше такъв.Last edited by Doomguy; d.m.y г., 21:06.
Comment
Comment